Algemeen - Scouting Heerlen (HAPPYKIDZZ)

Scouting St. Jan Baptist
HappyKidzz
Ga naar de inhoud

Algemeen

Leiding

Medewerkers van Scouting Sint Jan Baptist

Ruim 25.000 vrijwilligers maken het mogelijk dat meer dan 100.000 kinderen en jongeren het spel van Scouting spelen. Zij zijn als het ware de reisleiders van de ontdekkingsreis. Ze openen steeds weer nieuwe deuren. Een groot deel van die vrijwilligers doet dat als leidinggevende. Daarnaast zijn er allerlei mensen actief in besturen en in ondersteunende functies.


WELLICHT IETS VOOR JOU!!

OOK NIEUWSGIERIG?
KIJK VOORAL VERDER...

Scouting Sint Jan Baptist heeft extra voor haar medewerkers een medewerkerbeleidsplan opgezet die alle afspraken tussen de groep en de medewerk(st)er regelt. Niet alleen jij wilt goede afspraken maken maar ook de groep heeft daar behoefte aan. Je kunt dan denken aan b.v. een hele reis langs alle speltakken of een misschien blijf je liever daar waar je bent en wil je je toeleggen op alléén de Esta's, de Bevers of een andere speltak. Of misschien ambieer je wel een functie in het bestuur.Wat jij ook belangrijk vind, samen komen we tot die functie die jij wilt bekleden.Kunnen wij ook op jou rekenen??

want wij zijn
Still Proud To Be A Scout


Jamboreepad 2
6415 jn  Heerlen

Telefoon: 0455722887
B.G.G.:   0622490222
Dé scoutinggroep in jou buurt
Scouting St. Jan Baptist, of Scouting Heerlen, heeft het goed voor elkaar.
Een prachtig gebouw, een eigen identiteit die vooral gebaseerd is op normen en waarden, zelfredzaamheid en zelfstandigheid.
Jij zit heel goed bij ons!
De veiligheid staat voorop en onze organisatie zit zeer goed in elkaar.
Terug naar de inhoud